Babbel heeft geen boodschap aan uitleg Lehmann

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Babbel heeft geen boodschap aan uitleg Lehmann
Foto: © SC

Markus Babbel, de trainer van VfB Stuttgart, is niet onder de indruk van de uitleg die doelman Jens Lehmann (foto) heeft gegeven voor zijn aanwezigheid op het Oktoberfest. Lehmann zal er vanavond dus niet bij zijn in het bekerduel tegen VfB Lübeck.

Markus Babbel zette Jens Lehmann maandag uit de selectie omdat hij zaterdag na de 0-2-nederlaag tegen Köln gaan feesten was op het Oktoberfest in München. Lehmann vertelde in een persoonlijk onderhoud met de Stuttgart-coach dat hij naar München was gegaan voor een liefdadigheidsactie die al weken gepland was. Voor Babbel is de kous hier echter niet mee af.

“Zijn uitstap was onnodig en schept een verkeerd beeld. Bij de club waren we niet op de hoogte van een liefdadigheidsactie. We hebben enkel de foto’s van een bierdrinkende Lehmann in de pers zien verschijnen. Dit is geen mooi beeld voor de supporters, vooral door de situatie waarin we nu verkeren. Van een speler die er al zo lang bijloopt, verwacht ik meer begrip en stabiliteit. Na zo’n dramatisch slechte wedstrijd als die tegen Köln kan het niet dat er spelers feestend op de foto staan. Het spreekt voor zich dat Jens er woensdag niet zal bij zijn”, aldus Babbel. Stuttgart staat momenteel op een vijftiende plaats in de Bundesliga met amper vijf punten op het conto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties