Stijnen: "Advocaat lijkt wat op Koster"

Mathias Dumarey
| 37 reacties
Stijnen: "Advocaat lijkt wat op Koster"
Foto: © SC

Stijn Stijnen (foto), de doelman van Club Brugge en de nationale ploeg, heeft de persconferentie van de nieuwe bondscoach Dick Advocaat gevolgd op televisie. Hij vond de nieuwe nationale keuzeheer wat op Adrie Koster lijken.

"Ik vond dat zijn spitse reacties in het oog sprongen. Geen gezever en geen geleuter: zo zitten Nederlanders nu eenmaal in elkaar. Bij Club Brugge kunnen we daar ondertussen over meepraten. Adrie Koster zegt ook af en toe wat er op zijn lever ligt en ik verwacht eigenlijk hetzelfde van Dick Advocaat", zegt Stijn Stijnen als reactie in HLN.

"Het is mij ook opgevallen dat hij de wedstrijden tegen Spanje en Turkije heel goed bekeken heeft. Hij heeft gemerkt dat we daar onze beste wedstrijd hebben gespeeld en dat de organisatie er toen heel goed stond. Of ik nu uitkijk naar de eerste kennismaking? Niet speciaal. Ik vind iedere selectie voor de nationale ploeg anders. Dat was ook zo onder René Vandereycken en Francky Vercauteren", besluit de sluitpost van Club Brugge. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties