Koeman: "Bölöni moet niet pochen"

Koeman: "Bölöni moet niet pochen"
Foto: © SC

Ronald Koeman baalde als een stekker nadat zijn team in de slotfase van het Champions Leagueduel tegen Standard alsnog een voorsprong prijsgaf. De Nederlander komt door dit gelijkspel meer en meer onder druk te staan.

“We stonden uitstekend in de organisatie en mijn ploeg is gegroeid in de wedstrijd”, zei Ronald Koeman na de match. “Onze beste fase was in het eerste kwartier na de rust toen we scoorden en nog enkele kansen kregen om er een tweede te maken. Het vertrouwen groeide en ons positiespel werd beter.”

 

“Standard is nauwelijks nog gevaarlijk geweest. Eén moment is fataal geworden voor resultaat én gevoel. Zij gaan tevreden naar huis, wij iets minder. Mijn collega Laszlo Bölöni moet niet pochen dat hij het punt uit de brand sleepte omdat hij sterker was in dat laatste luchtduel”, sneerde Koeman richting de Standardcoach.

 

“Als dat zijn tactiek was, had hij die nummer tien (Igor De Camargo, red.) al bij de aftrap moeten brengen. Nu begon hij integendeel met vijf verdedigers. Het gelijkspel en dit scenario zijn niet verdiend”, vond Koeman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties