De Smet: "We scoren te moeilijk"

Anthony Van der Planken
| 1 reacties

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent verloor vrijdagavond opnieuw twee kostbare punten. De Buffalo's speelden thuis slechts 1-1 gelijk tegen Moeskroen. Stijn De Smet kent de oorzaak van het nieuwe puntenverlies: Gent scoort te moeilijk.

"We hebben voldoende kansen gehad om twee wedstrijden na elkaar te winnen", vertelde De Smet na de wedstrijd op Belgacom 11. "We maken ze niet, en dan kan je natuurlijk niet winnen. Dat is zo'n beetje het verhaal van de laatste weken: we scoren te moeilijk."

"De trainer was niet happy tijdens de rust, en na de pauze zagen we toch een ander Gent.
We starten uitstekend aan de tweede helft, maar dat houden we maar twintig minuten vol. Zo drukken kost natuurlijk veel krachten, en het feit dat we dan die tweede goal niet maken, begint na een tijdje ook te wegen. Maar als we zo aan de wedstrijd waren gestart, hadden we sowieso gewonnen."