'Hoe kan men Gummieny aanduiden?'

Yves Dekoning
| 12 reacties
'Hoe kan men Gummieny aanduiden?'
Foto: © SC

Genk verloor met 1-0 bij Standard na een dubieuze strafschop. Bovendien moest de club ruim een half uur met een man minder spelen. Er werd na de partij dan ook met scherp geschoten op de scheidsrechter.

Bij Racing Genk horen we zelden straffe uitspraken van voorzitter Harry Lemmens, maar na de nederlaag op Standard was hij duidelijk. Hij uitte op rustige toon zijn frustraties over scheidsrechter Serge Gummieny.

"Zo kun je natuurlijk nooit punten pakken als je zo'n scheidsrechter hebt. En het is niet de eerste keer dat we dat aan de hand hebben. Voor de match werd ik er al over aangesproken. Hoe kan men Gummieny aanduiden? Die woont toch naast Genk. Ik hoef de beelden niet meer te zien. Ik heb genoeg informatie gehad dat het geen penalty was, laat staan een rode kaart. Ik vind dat we duidelijk bestolen zijn."

Volgens Lemmens had Genk anders nooit verloren. Hij vond dat zijn ploeg goed bezig was en geen kansen weggaf. Hij gaf wel nog mee dat hij wou niet beweren dat Gummieny Genk bewust benadeelde. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties