Juhasz: "Uitvallen Deschacht was zware dobber"

De Nijs Michael
| 5 reacties
Juhasz: "Uitvallen Deschacht was zware dobber"
Foto: © SC

Anderlecht ging gisteren onderuit bij Club Brugge, maar de vice-kampioen kende ook zijn deel van de pech. Aanvoerder Olivier Deschacht moest al snel naar de kant en later volgden Jonathan Legear en Victor Bernardez dat voorbeeld.

"Het uitvallen van Olivier Deschacht was een zware dobber vandaag, want de kapitein speelt altijd. Het is niet zo makkelijk om hem zomaar te vervangen", vertelt Roland Juhasz op de website van paars-wit. "Nu Bernardez ook nog geblesseerd is uitgevallen, hebben we niet veel keuze meer denk ik. Gelukkig hebben we nu wat rust en laat ons hopen dat we een van onze geblesseerden opnieuw kunnen recupereren"

"Club kende wat geluk bij de doelpunten. Vooral bij het tweede doelpunt. Van Damme raakt de bal nog en zo gaat die binnen", weet de verdediger. "Dat zijn dingen die jammer genoeg gebeuren op een voetbalveld. Het is ook wel zo dat wij niet gespeeld hebben zoals tegen GBA en Ajax. Na het derde doelpunt gingen de hoofden wat hangen, maar we moeten nu vooral aan de toekomst denken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties