Jelavic dronken bij Kroatische nationale ploeg

Nico Wieme
| 1 reacties
Jelavic dronken bij Kroatische nationale ploeg
Foto: © SC

Nikica Jelavic heeft zich de woede van zijn bondscoach Slaven Bilic op de hals gehaald. De aanvaller kreeg een waarschuwing omdat hij zaterdag dronken terugkeerde naar het spelershotel.

Slaven Bilic heeft heel wat katten te geselen bij de Kroatische nationale ploeg. Zo gooide de bondscoach stappers Simunic en Krizanac uit de selectie en gaf hij twee spelers, onder wie Nikica Jelavic, een waarschuwing omdat ze zich in dronken toestand terug aanboden in het spelershotel.

 

Jelavic speelde twee jaar geleden nog voor Zulte Waregem, maar dat huwelijk werd geen successtory. Momenteel schittert de Kroatische spits bij Rapid Wien. In de Europa League, voorrondes incluis, zette hij in acht matchen al zeven keer de netten bol. In de Oostenrijkse competitie is Jelavic totnogtoe goed voor vier doelpunten.

 

Vorige week donderdag debuteerde de ex-Zulte Waregemspits voor de nationale ploeg van Kroatië tegen Qatar. In blessuretijd bezorgde hij zijn team een 3-2-overwinning. Woensdag speelt Kroatië zijn laatste troeven uit in de hoop nog een barrageplaats voor het WK 2010 te kunnen versieren. De Kroaten moeten daarvoor zelf winnen tegen Kazachstan en hopen dat Oekraïne punten verliest bij dwergstaat Andorra.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties