Frutos haalt Charleroi niet

Nico Wieme
| 8 reacties
Frutos haalt Charleroi niet
Foto: © SC

Hoewel Nicolas Frutos een hele week getraind heeft bij Anderlecht, behoort hij niet tot de wedstrijdkern van Anderlecht voor de thuismatch van komend weekend tegen Charleroi.

"We hebben zowel maandag (2x), dinsdag (2x) en woensdag heel hard gewerkt op training en Nico heeft al die trainingen probleemloos verwerkt. Dat wil zeggen dat hij intussen toch vijf dagen op rij met de groep kon meetrainen", analyseert coach Ariël Jacobs de situatie van de Argentijn. Een selectie voor de match tegen Charleroi is echter nog niet meteen aan de orde.

Ook Victor Bernárdez (scheur hamstring), Olivier Deschacht (scheurtje adductor) en Davy Schollen (scheurtje heupbuiger) halen de match tegen de Henegouwers niet. Voor Daniel Zitka is er dan weer positief nieuws. De doelman stond donderdag voor het eerst sinds zijn blessure weer tussen de palen voor een wedstrijdvorm op training. "Daniel weet dat hij al een lange weg heeft afgelegd, maar beseft heel goed dat hij nog heel wat werk voor de boeg heeft", zegt Jacobs over zijn Tsjechisch doelman.

Ondrej Mazuch behoort wel tot de wedstrijdkern voor Charleroi. "Ondrej is moe teruggekeerd naar België. Hij was niet meer gewoon aan de opeenvolging van matchen en ook het klimaatsverschil kruipt natuurlijk in de kleren. Bij zijn terugkeer heeft hij kort een alternatief programma gevolgd, maar sinds woensdag gaat het beter en werkt hij opnieuw de volledige training af met de groep", aldus Jacobs.

De Anderlechtselectie bestaat uit: Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, Cordier, De Sutter, Diandy, Kanu, Gillet, Juhasz, Kruiswijk, Lukaku, Mazuch, Proto, Reynaldo, Rnic, Sare, Suarez, Van Damme
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties