Chavez: "Ik wil graag bij Club blijven"

Nico Wieme
| 18 reacties
Chavez: "Ik wil graag bij Club blijven"
Foto: © SC

Daniël Chavez kroonde zich tot matchwinnaar in de topper tussen Club Brugge en AA Gent. De Peruviaan bezegelde in het slot van een aangename match het lot van de Buffalo’s.

Het waren de invallers die het verschil maakten bij Club Brugge. Mohamed Dahmane schudde een mooie actie uit zijn voeten op links waarna het leer in de voeten van Daniël Chavez terechtkwam. De Peruviaan aarzelde niet en schoot de bal hoog in de tent.

 

“Het belangrijkste is de winst”, begon Chavez zijn praatje na de match. “Het was een harde match en Gent gaf weinig ruimte weg. Ik maak een mooie goal, daar ben ik zeer tevreden mee. Bij het scoren dacht ik meteen aan mijn familie die mij altijd is blijven steunen.”

 

De Peruviaan geeft toe dat hij niet gelukkig is met de weinige speelminuten die hij van Adrie Koster krijgt. “Ik zet mij altijd in op training. Daaraan kan het niet liggen. Ik wil dit seizoen nog zo veel mogelijk spelen, want dit is mijn laatste jaar contract bij Club. In december weet ik meer over mijn toekomst. Ik wil graag blijven, maar dan moet ik meer speelkansen krijgen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties