Dankbare Chavez wil toch vertrekken bij Club

Mathias Dumarey
| 42 reacties
Dankbare Chavez wil toch vertrekken bij Club
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Daniel Chavez (foto) was met zijn doelpunt op het einde van de wedstrijd tegen AA Gent de matchwinnaar van Club Brugge. De spits uit Peru komt echter te weinig aan de bak en wil graag vertrekken in de winter.

"Het gelukzalige gevoel dat ik had door mijn doelpunt, is niet voldoende om de ontgoocheling over mijn gering aantal speelkansen weg te spoelen. Als dit blijft duren, zal er toch naar een oplossing gezocht moeten worden. Op het einde van dit seizoen ben ik einde contract, maar het zou beter zijn om al in de winterstop te vertrekken", aldus Daniel Chavez in HLN.

Die uitspraken zijn toch vreemd, want meteen na de wedstrijd tegen AA Gent stond Chavez nog het tv-magazine ClubTV te woord. Daarin liet hij weten dat hij erg gelukkig was en graag zou blijven bij Club Brugge. Blijkbaar heeft een nachtje slapen hem tot andere inzichten gebracht.

Chavez speelt al sinds 2006 bij Club Brugge. Hij kwam in 42 competitiewedstrijden in actie en kon daarin toch zeven keer de weg naar de netten vinden. Chavez wil gerust verhuizen naar een kleiner team. "Dat maakt me niet uit. Ik kan er dan veel spelen en dan raak ik sowieso weer hogerop. Let wel: ik ben Club Brugge heel erg dankbaar. Ik heb me hier kunnen aanpassen aan Europa en heb er ook veel geleerd." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties