Stoica: "Timisoara is een goeie ploeg"

Gert-Jan Weyters
| 4 reacties
Stoica: "Timisoara is een goeie ploeg"
Foto: © SC

Alin Stoica kijkt met hoge verwachtingen uit naar de clash tussen Anderlecht en Timisoara in de Europa League. De grillige Roemeen speelde zowel voor Anderlecht als Timisoara.

Alin Stoica is aan de slag in Servië waar hij aan de slag is bij Novi Sad. Door een blessure verblijft hij momenteel in Gent.  De technisch begaafde middenvelder werpt in HNB zijn blik op de belangrijke wedstrijd tussen Timisoara en Anderlecht. Ploegen waar hij ooit zelf deel van uitmaakte.

"Ik kijk zeker naar Timisoara-Anderlecht op tv. Zowel Anderlecht als Timisoara heeft 50% kans om te winnen. De Roemenen hebben een goeie ploeg", aldus de Roemeen.

"Het voetbal leeft in Timisoara. In het stadion kunnen 32.000 bezoekers en ondanks de piste heerst er een schitterende sfeer. De ploeg hield Donetsk uit de Champions League, dat wil toch wat zeggen", aldus Stoica.

Voor Timisoara-verdediger Dare Nibombe wordt het een speciale wedstrijd. De verdediger speelde vijf jaar voor Bergen. In LS liet hij optekenen dat hij al weken uitkijkt naar de wedstrijd. "Ik waarschuw Anderlecht. We willen ons laten zien in de Europa League", aldus Nibombe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties