Mulemo: "Hopelijk volgende zomer naar het buitenland"

De Nijs Michael
| 8 reacties
Mulemo: "Hopelijk volgende zomer naar het buitenland"
Foto: © SC

Standard werd de voorbije twee seizoenen kampioen, maar dit seizoen draait het vierkant bij de Rouches. In de Champions League haalden de troepen van Bölöni amper één op negen en in de competitie loopt het ook voor geen meter. Bovendien is er wrevel.

Zo heeft Landry Mulemo heel wat moeite om zijn status van bankzitter te aanvaarden. "Ik ben blij als ik mag spelen of invallen, maar ik maak mij geen begoochelingen meer", vertelt de 23-jarige Belg van Congolese afkomst in HLN. "Vorige winter, na het vertrek van Dante, dacht ik mijn kans te krijgen. Toch heb ik eerst Mangala moeten laten voorgaan. Dat kwam hard aan, maar toen ik uiteindelijk toch vaste voet kreeg in de basisopstelling en we kampioen werden, dacht ik de coach te hebben overtuigd."
 
"Lang heeft het echter niet geduurd vooraleer ik besefte dat ik niet meer dan een noodoplossing was", vervolgt Mulemo. "Natuurlijk hoop ik tegen Lierse aan de aftrap te mogen komen, maar zeker is dat niet. De coach praat weinig met ons individueel, tenzij met de 'kaderleden' van de ploeg. Ik wacht tot het einde van het seizoen. Dan ben ik transfervrij en hoop ik naar het buitenland te kunnen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties