Bölöni: "De sfeer is dik in orde"

Nico Wieme
| 11 reacties
Bölöni: "De sfeer is dik in orde"
Foto: © SC

Standard neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen Olympiakos. Een cruciale match voor de Rouches, willen zij verder kans maken op de achtste finales. Volgens Laszlo Bölöni is de sfeer onder zijn speler optimaal.

Dat is nochtans niet was de buitenwereld de afgelopen dagen uit Sclessin opving. Na de wanprestatie op het veld van Moeskroen bevonden ze zich aan de boorden van de Maas in het oog van de storm. Deze keer vochten Milan Jovanovic en Mohamed Sarr een robbertje uit in de pers.

 

Nederlaag fataal

Een nieuwe nederlaag tegen de Grieken zou ervoor zorgen dat Standard met 1 op 12 achterblijft. Dat zou zo goed als de uitschakeling in het Kampioenenbal betekenen. Toch wil coach Laszlo Bölöni de druk niet extra opvoeren. “Na vanavond komen nog twee matchen, en daarna hopelijk nog meer. Als na de match alles mogelijk blijft, zal ik een tevreden man zijn. Dit is geen allesbeslissende match, wel een superbelangrijke.”

 

“Olympiakos zit in een zetel, wij op een stoel. Maar er zijn nog zetels vrij. Als we de lessen uit de vorige CL-duels benutten, maken we een goeie kans om onze eerste CL-zege te boeken”, liet Bölöni op zijn persconferentie weten.

 

“Jovanovic en Sarr volwassen en kinderachtig”

De Roemeen tilt verder niet zo zwaar aan de verbale oorlog tussen Jovanovic en Sarr. “Er is eigenlijk niets aan de hand. De sfeer is dik in orde. Milan en Mohamed zijn gewoon in de val gelopen die de pers heeft opengezet”, was Bölöni van oordeel.

 

“Beide heren zijn volwassen en tegelijk kinderachtig genoeg om dat onder elkaar te regelen. Ik ben daar eigenlijk niet in tussengekomen. Ik heb ze wel het amusementsprogramma voor de namiddag zonder training samen laten opstellen. Jovanovic en Sarr mochten voor animatie zorgen”, knipoogde Bölöni nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties