Groep G: Sevilla geplaatst, strijd om tweede ticket

Nico Wieme
| 0 reacties
Groep G: Sevilla geplaatst, strijd om tweede ticket
Foto: © SC

FC Sevilla heeft na een gelijkspel tegen VfB Stuttgart geplaatst voor de achtste finales. De strijd om het tweede ticket moet nog in alle hevigheid losbarsten.

FC Unirea Urziceni – Glasgow Rangers: 1-1

 

De wedstrijd tussen FC Unirea Urziceni en Glasgow Rangers barstte pas in het laatste kwartier los. Lee McCulloch leek de Schotten naar een broodnodige overwinning te loodsen, maar twee minuten voor tijd zorgde Daniel Onofras voor de gelijkmaker.

 

De Rangers schieten met dit punt niet veel op. Zij blijven met twee punten uit vier matchen helemaal onderaan bengelen in groep G. De Roemenen staan weer een stap dichter bij de achtste finales, al zal er nog hard geknokt moeten worden thuis tegen Sevilla en bij VfB Stuttgart.

 

FC Sevilla – VfB Stuttgart: 1-1

 

Sevilla kende een goed start. Nog voor het kwartier voorbij was, had Jesus Navas (foto) er al één in het Duitse mandje gelegd. Deze stand bleef op het bord staan tot een klein kwartier voor affluiten. Toen scoorde Zdravko Kuzmanovic de gelijkmaker voor de Duitsers.

 

Door de twee gelijke spelen in deze groep verandert er niets aan de stand. Sevilla blijft koploper met tien punten, gevolgd door Urzicena dat vijf punten telt, Stuttgart drie en de Rangers sluiten de rij met twee eenheden. Sevilla lijkt zo goed als zeker van de achtste finales, voor het tweede ticket wordt het nog een interessante strijd tussen de overige drie ploegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties