Sevilla op zoek naar kwalificatie

Gert-Jan Weyters
| 0 reacties
Sevilla op zoek naar kwalificatie
Foto: © SC

FC Sevilla kan zich vanavond plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Enkel Stuttgart staat de Spanjaarden nog in de weg. Glasgow Rangers moet dan weer winnen in Roemenië.

Sevilla heeft in ieder geval de statistieken mee. Het won zijn zes thuiswedstrijden in de Champions League tot nu toe. Als we verder gaan kijken verloor Sevilla amper één thuiswedstrijd in twee seizoenen UEFA-beker. Het is dus een feit dat Stuttgart voor een wel zeer moeilijke opgave staat.

De Duitsers hebben nog maar twee punten gepakt uit drie wedstrijden. Ook in de eigen Bundesliga gaat het Stuttgart niet voor de wind. Trainer Markus Babbel bengelt met de topclub op de veertiende plaats. Een Europese overwinning zou dan ook mooi meegenomen zijn.

Op de tweede plaats in groep G vinden we het verrassende Unirea Urziceni terug. De Roemeense ploeg vernederde Glasgow in het eigen Ibrox Park met zware 1-4 cijfers. Coach Walter Smith rekent dan ook op een reactie van zijn spelers en is met niets minder dan een overwinning tevreden. De Rangers missen wel nog steeds centrale verdediger Madjid Bougherra. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties