Jeugdmatch Antwerp - Eupen loopt flink uit de hand

Philippe Crols
Jeugdmatch Antwerp - Eupen loopt flink uit de hand
Foto: © SC

Woensdagavond ontvingen de -19-jarigen van Antwerp hun reeksgenoten uit Eupen. De partij was een boeiend spektakelstuk, wat zich na afloop van de wedstrijd afspeelde absoluut niet.

Met drie rode kaarten en twee doelpunten in blessuretijd had de partij, die door Antwerp met 4-3 werd gewonnen, op zich al alle ingrediënten gehad. De rivaliteit tussen de Vlamingen en de Walen stak tijdens de wedstrijd al regelmatig de kop op, maar na het laatste fluitsignaal ging het helemaal fout.

 

Bij het verlaten van het terrein gingen supporters van beide ploegen met elkaar en de spelers op de vuist. Dat zorgde voor een massaal gevecht van ruim dertig personen. Er vielen rake klappen waarbij een speler van Eupen zelfs met een open hoofdwonde naar het ziekenhuis moest. In de kleedkamers bleek de woede evenmin bekoeld, want daar werd een deur ingestampt.  

De politie rukte massaal uit, deed de nodige vaststellingen en bleef nog een tijdje aanwezig op de jeugdterreinen van Antwerp in het Peerdsbos. De scheidsrechters kregen de nodige begeleiding en de bezoekers werden aangemaand om zo snel mogelijk hun terugreis naar Eupen in te zetten. De terugwedstrijd belooft alvast boeiend te worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties