Bondstop KBVB is lovend over Advocaat

Mathias Dumarey
| 25 reacties
Bondstop KBVB is lovend over Advocaat
Foto: © SC

België won zijn twee oefeninterlands tegen Hongarije en Qatar en dat vaak met goed voetbal. Voor de bondstop meteen het moment om de loftrompet e zingen over Dick Advocaat, de architect van het prille succes.

Philippe Collin, de voorzitter van de Technische Commissie, is uitermate tevreden over wat Dick Advocaat al presteerde in zijn eerste maand aan het roer van de Rode Duivels. Enkel de nederlaag in Estland is een valse noot.

"Ik ben vooral te spreken over de twee voorbije wedstrijden. We kunnen nu met een positief gevoel de winter in stappen. Dat is belangrijk. Iedereen is positief. De spelers, de bond, de entourage. En dat is de verdienste van Advocaat. Alles gaat goed, we winnen ook. Vroeger was alles slecht omdat we verloren. Maar niet alles was toen zo slecht als dat het geschreven werd in de kranten", aldus Collin op Sporza.

"Iedereen is vol lof over Advocaat. Iedereen spreekt over hem. Hij is hier nu de vedette, en niet de spelers. Dat was ooit anders. Advocaat heeft uitstraling en is altijd positief. Hij is één van de beste trainers ter wereld. Ik zet hem sowieso bij de beste tien. We mogen ons gelukkig prijzen dat we zo'n man bij ons hebben." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties