Maldini vindt AC Milan geen gewoon team

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Maldini vindt AC Milan geen gewoon team
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan doet het sinds kort weer prima in de Serie A en de Champions League. Nochtans zat trainer Leonardo een goede maand geleden nog op de wip. Paolo Maldini (foto), ex-speler, merkt op dat AC Milan geen gewoon team is.

AC Milan is net op tijd in gang geschoten, maar de Scudetto winnen zal moeilijk worden. In de Champions League zullen de Italianen zich plaatsen voor de tweede ronde als ze thuis winnen van Olympique Marseille. Vooral de twee wedstrijden tegen Real Madrid vormden een keerpunt en Paolo Maldini is ervan overtuigd dat zijn ex-team op het kampioenenbal nog een en ander kan bereiken.

"In de competitie heeft Milan nog niet al te veel laten zien. Het is echter geen gewoon team. Milan kan van iedereen winnen en verliezen, maar in de Champions League zullen ze nog veel laten zien", aldus Paolo Maldini. De ex-speler van de Rossoneri betwijfelt echter of er snel verbetering zal komen. "Er zullen zeker een aantal veranderingen moeten doorgevoerd worden, maar daar is geld voor nodig", besluit Maldini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties