Henry: "Ja, het was hands"

Mathias Dumarey
| 18 reacties
Henry: "Ja, het was hands"
Foto: © SC

Thierry Henry (foto) deed na de barragewedstrijd niet moeilijk over vragen bij de gelijkmaker van Frankrijk tegen Ierland waardoor 'Les Bleus' naar Zuid-Afrika mogen. "Het was inderdaad hands", aldus de Barcelona-aanvaller.

"Ja, het was hands. Maar ik ben natuurlijk geen scheidsrechter. Natuurlijk speelde ik gewoon door. Ik hoorde geen fluitsignaal van de scheidsrechter. Maar ik kan niet zeggen dat het geen hands was", aldus een eerlijke Thierry Henry, al was dat niet zo moeilijk nu de WK-kwalificatie een feit is voor de Fransen.

Frankrijk was in de loop van de wedstrijd in nauwe schoentjes terechtgekomen toen Robbie Keane de Ieren op voorsprong had gezet. Uiteindelijk moesten er verlengingen aan te pas komen om de winnaar te bepalen. William Gallas bleef overigens wel op de vlakte na de goal. "Ik kreeg de bal van Henry. De Ieren waren verbaasd en ik profiteerde. Ik weet niet of Henry de bal met de hand speelde. Het ging allemaal heel erg snel en zag alleen maar de bal op mij af komen", aldus de Arsenal-verdediger na afloop van de partij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties