Bougherra werkt Rangers op de zenuwen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bougherra werkt Rangers op de zenuwen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Madjid Bougherra werkt zijn Glasgow Rangers flink op de zenuwen. De Algerijnse international is nog altijd niet terug in Schotland na de interlandverplichtingen van afgelopen week.

Madjid Bougherra heeft natuurlijk redenen tot feesten want voor de tweede keer kon Algerije zich plaatsen voor de eindronde van een WK. Dat is echter nog geen excuus om zich niet binnen de tijd opnieuw te melden bij zijn club Glasgow Rangers. Het is overigens niet de eerste keer dat de verdediger te laat terugkeert naar Schotland. Vorige maand was hij ook al met twee dagen in vertraging terug op Ibrox Park.

Bougherra had zich na de wedstrijden met Algerije tegen Egypte vrijdag terug moeten melden in Glasgow. Vijf weken geleden had hij als excuus klaar dat dieven aan de haal waren gegaan met zijn mobiele telefoon en identiteitskaart. Rangers-coach Walter Smith gaf aan dat hij wacht hoe de situatie zich verder ontwikkelt. "Om eerlijk te zijn, ik was er sowieso al van overtuigd dat we na die spectaculaire interlands niet veel aan hem zouden hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties