Geraerts: "Te weinig spelers haalden hun niveau"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Geraerts: "Te weinig spelers haalden hun niveau"
Foto: © SC

Club Brugge leed tegen Germinal Beerschot zijn tweede nederlaag op rij. Karel Geraerts stak achteraf de hand in eigen boezem. “We waren verwittigd.”

“We hebben vandaag geen goede wedstrijd gespeeld”, spaart Geraerts de zelfkritiek niet. “We speelden onrustig, konden de bal niet in de ploeg houden en slaagden er niet in om een goede combinatie op de mat te leggen. Het draaide niet, noch vooraan noch achteraan. De spelers die een goed niveau haalden, waren op één hand te tellen.”

“In de tweede helft komen we terug. Niet met goed voetbal, maar meer met de drang naar voren. Op het einde krijgen we toch nog het deksel op de neus. Dat was eigenlijk geen verrassing. Germinal Beerschot had ons al een paar verwittigingen gegeven.”

Geraerts was ook niet tevreden over de leiding van scheidsrechter Serge Gumienny. “Hij was vandaag zeker niet voor ons. Bij het eerste doelpunt van Germinal Beerschot fluit hij voorafgaand een fout van Kouemaha die er geen is. Meteen daarna scoren ze. Bij de rode kaart van Alcaraz laat hij zich gewoon vangen.”

Simaeys: “Niet te hard aantrekken”

 

“Het is hard om te verliezen, maar het seizoen is nog niet halfweg. Er is nog veel tijd om de achterstand op Anderlecht goed te maken. We moeten hier niet te veel mee inzitten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties