Defoe: "Ja, ik dacht ook aan een zesde goal"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Defoe: "Ja, ik dacht ook aan een zesde goal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jermain Defoe (foto) was gisteren op White Hart Lane de grote man in de partij tussen Tottenham en Wigan Athletic. Hij scoorde maar liefst vijf keer in de met 9-1 (!) gewonnen wedstrijd.

"Dit is ongetwijfeld de beste wedstrijd die ik ooit heb gespeeld. Niet alleen vanwege het resultaat, maar ook de manier waarop. Om eerlijk te zijn zat ik inderdaad wel aan een zesde goal te denken. Ik keek op de klok en zag dat er nog een kwartier te gaan was, dus ik had graag die zesde gemaakt", aldus Jermain Defoe in de Britse pers. Met zijn vijf doelpunten in één wedstrijd in de Engelse hoogste klasse voegt hij zich in het rijtje van Alan Shearer en Andy Cole die daar ook al in slaagden.

Roberto Martinez, de coach van Wigan, had het moeilijk met het resultaat. "Ik heb dit nog nooit in mijn carrière meegemaakt en ik hoop dat het niet nog eens voor komt. Dit is absoluut niet te aanvaarden. Met dit soort uitslagen moeten wij als club niet geassocieerd worden. Ik verwacht en eis ook dat we ons volgend weekend revancheren voor dit debacle", aldus de Spanjaard. Sunderland moet dus het kind van de rekening worden. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties