Groep B: Besiktas verrast B-elftal Man United

Fabian Morren
| 1 reacties

In groep B is het nog heel spannend in de strijd om de tweede plaats. Besiktas won verrassend op Old Trafford, terwijl CSKA Moskou Wolfsburg opzij zette.

Manchester United – Besiktas: 0-1

Man United was al zeker van een plaats in de volgende ronde en dat was duidelijk te merken op het veld. Coach Sir Alex Ferguson bracht een volledig elftal met reservespelers tussen de lijnen en die konden geen indruk maken.

Besiktas ging met een voorsprong de rust in dankzij een afstandsschot van Rodrigo Tello. De thuisploeg zocht in de tweede helft de gelijkmaker, maar de jonge Obertan miste enkele kansen. Door deze zege maakt Besiktas nog kans op de tweede plaats in de groep.

CSKA Moskou – Wolfsburg: 2-1

Wolfsburg had aan een punt genoeg om de volgende ronde te halen, maar de Duitse kampioen ging met 2-1 onderuit bij het Russische CSKA Moskou.

Hoewel CSKA de wedstrijd in de eerste helft in handen nam, was het toch Wolfsburg dat voor de rust op voorsprong kwam. Edin Dzeko zette de Duitsers op rozen.

CSKA nam in de tweede helft echter nog meer risico en kwam terug. Met een rake kopbal zorgde Necid voor de gelijkmaker en Krasic knalde zijn team naar de zege. De spanning in groep B is dankzij deze zege van CSKA weer helemaal terug.