"Moeskroen heeft 5 potentiële redders"

Steurbaut Kersten
| 28 reacties
"Moeskroen heeft 5 potentiële redders"
Foto: © SC

De supporters van Moeskroen mogen weer een klein beetje hoop koesteren. Volgens het Franstalige magazine Trends hebben de Henegouwers vijf mogelijke pistes om de club uit het moeras te halen.

De meest concrete piste is die van een een groep Deense investeerders. Moeskroen zou via de Franse zakenman Marc Klein in contact gekomen met het Anderssen Fonds, een groep die in vastgoed investeert. De Denen willen echter geen geld in de huidge vzw pompen. De oprichting van een nieuwe nv is dan noodzakelijk.

Een andere potentiële redder zou de Israëlische makelaar Pino Zahavi zijn. Zahavi hielp enkele jaren geleden Roman Abramovich met de overname van Chelsea en zou nu graag zelf eigenaar worden van een club.

Indien de Denen en de Israëlische mecenas afhaken, kan Moeskroen nog drie andere troeven uit zijn hoed toveren. Zo is er interesse van een Duitse zakenman, een consortium van Franse families en een Spaanse firma die Philippe Dufermont enkele maanden geleden al voorstelde als mogelijke redder. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties