Wenger: "Jeugd krijgt kans op Olympiakos"

De Nijs Michael
| 39 reacties
Wenger: "Jeugd krijgt kans op Olympiakos"
Foto: © SC

Arsenal plaatste zich gisteren voor de volgende ronde van de Champions League, maar toch was trainer Arsène Wenger niet tevreden. De coach van de Engelsen stoorde zich vooral aan het gedrag van enkele Standardspelers.

"Onze eerste helft was goed", analyseert Wenger in HBvL. "Heel veel vloeiende combinaties. Dat was wat we nodig hadden na de nederlaag van vorig weekend tegen Sunderland. De tweede helft hebben we het spel goed gecontroleerd."


"Gibbs is voor weken uit. Hij heeft een gat in zijn been. Dat heeft hij te danken aan de nummer 22 (Mangala, nvdr) van Standard", foetert de oefenmeester. "Die heeft herhaaldelijk ontoelaatbare tackles uitgevoerd. Ik vond Standard trouwens erg zenuwachtig spelen in het laatste kwartier."

"Wij gaan binnen 14 dagen naar Olympiakos om te winnen", verzekert de sportieve baas van Arsenal. "Maar ik denk wel dat vandaag veel van mijn jonge spelers blij zijn dat we ons gekwalificeerd hebben. Zij weten nu dat ze in Griekenland een kans zullen krijgen om van de Champions League te proeven." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties