Bölöni wil concentratie op competitie

Mathias Dumarey
Bölöni wil concentratie op competitie
Foto: © SC

Laszlo Bölöni, de coach van Standard, ziet de ernst van de situatie en wil dat zijn team zich nu volop gaat concentreren op de competitie. De regerende landskampioen heeft al een achterstand van tien punten op leider Anderlecht.

De spelers van Standard konden tot dus ver vooral pieken naar de duels in de Champions League en dat heeft al wat puntenverlies opgeleverd in de competitie. Daar wil Laszlo Bölöni komaf mee maken. "De puntenkloof op Anderlecht is nog geen catastrofe, maar het mag duidelijk zijn dat het verschil niet veel groter meer mag worden", aldus de Roemeen in HNB. De selectie van Standard zou de boodschap begrepen hebben. Enkel de nummer één en twee op het einde van het seizoen mogen naar de voorrondes van de Champions League.

Standard kon tot dus ver nog maar zes van de vijftien competitiewedstrijden winnen. Bölöni zal trouwens nog serieus moeten puzzelen in de aanval voor de partij van komende zondag in en tegen Sint-Truiden. Dieumerci Mbokani is een aantal weken uitgeschakeld terwijl Milan Jovanovic wordt klaargestoomd, maar mogelijk toch niet fit raakt. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties