Geldhof blijft bij zijn beslissing

Gert-Jan Weyters
| 16 reacties
Geldhof blijft bij zijn beslissing
Foto: © SC

Ook na het bekijken van de beelden blijft scheidsrechter Frederik Geldhof bij zijn beslissing om Lokeren-verdediger Gueye een rode kaart te geven.

Club Brugge kreeg tijdens de uitwedstrijd tegen Lokeren een helpende hand van scheidsrechter Frederik Geldhof. Hij trok na een half uur rood voor Ibrahim Gueye na een uitschuiver van de verdediger. "Ik heb de beelden bekeken en blijf bij mijn standpunt. Gueye tackelt met twee voeten vooruit en brengt de fysieke integriteit van Nabil Dirar in het gevaar. Zulke brutaliteiten moeten uit het voetbal en technische voetballers als Dirar moeten beschermd worden", aldus Geldhof in HNB.

Hier een daar doen de geruchten de ronde dat Geldhof rood trok omdat hij al eerder een retourticket richting tweede klasse kreeg na het niet bestraffen van een elleboogstoot van Ernest Nfor. "Zoiets maak je liever niet meer mee. Toen ik de beelden van Westerlo-Zulte Waregem zag besefte ik dat ik fout zat. Daarom ben ik nu opgelucht dat ik in Lokeren wel de goede beslissing heb genomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties