Nilis: "Het komt in orde met Wasyl"

Gert-Jan Weyters
| 9 reacties
Nilis: "Het komt in orde met Wasyl"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Luc Nilis heeft duidelijk het hart op de juiste plaats. Op eigen initiatief nam hij contact op met de onfortuinlijke Marcin Wasilewksi om hem moed in te spreken.

Luc Nilis contacteerde enkele kennisen om en kreeg zo het telefoonnummer van Marcin Wasilewski te pakken. "Ik heb lang gepraat met Wasilewski. Hij was me ook heel dankbaar. Wasilewski kende mij niet, maar hij had wat informatie opgezocht op het internet. Naast het veld is het een rustige, toffe gast. Hij heeft mijn nummer en hij mag altijd bellen", aldus Nilis in HNB.

Nilis was zelf het slachtoffer van een zware beenbreuk, de gevolgen waren zo groot dat hij moest stoppen met voetballen. "Zijn situatie is ook niet te vergelijken met de mijne. Bij hem waren de zorgen na de breuk perfect, dat was bij mij allemaal snel-snel. Het was een goeie zaak dat hij niet meteen geopereerd is. Ik vond dat hij er na één maand ook al heel goed uitzag.  Ik geloof dat Wasilewski dit seizoen nog zal spelen, het is ook een beest. Hij zal werken tot hij erbij neervalt, de dokters zullen hem moeten afremmen", besluit Nilis. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties