Dronken Nicaise maakt brokken

Gert-Jan Weyters
| 37 reacties
Dronken Nicaise maakt brokken
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Benjamin Nicaise staat al langer bekend als een vechter op het veld. Ditmaal haalt hij op een andere manier het nieuws. Hij veroorzaakte in de nacht van zondag op maandag een ongeluk. Nicaise zelf blijft ontkennen.

Pierre Degré, de bewuste taxichauffeur, doet zijn verhaal in de Franstalige kranten. "Het gebeurde rond 3 uur 's nachts, op de hoek van de Boulevard de la Sauvenière en de Rue Saint-Gilles. Ik stond met mijn taxi als laatste gestationeerd, vlak voor een frituur. Ik stond verderop met enkele collega's te praten, toen er plots een BMW 320D kwam aangereden. Ik hoorde een botsing en zag Benjamin Nicaise uit zijn wagen stappen en naar het frituur wandelen. De bumper van mijn taxi was beschadigd", aldus het artikel uit HLN.

Toen Degré naar Nicaise stapte om uitleg te vragen werd de speler van Standard woedend. "Hij zag er stomdronken uit. Hij riep dat er niks was met mijn taxi, dat ik een klootzak was en dat ik het moest afbollen. Daarop is hij terug in zijn auto gekropen. Eén van mijn collega's is dan voor zijn BMW gaan staan om te verhinderen dat hij zou vertrekken. Dat hield Nicaise niet tegen en hij stoof ervandoor, daarbij nog eens een rood licht negerend."

Nicaise zelf laat weten in Sudpresse dat hij niet betrokken was bij het ongeval. "Die bewuste nacht was ik op het jaarlijkse etentje van Standard", zegt de middenvelder. "Al mijn ploegmaats waren er en ook onze ondervoorzitter. Om 3 uur was ik al thuis en als ik naar huis rij, passeer ik nooit langs de Boulevard de la Sauvenière. Dat was ik dus niet. Die kerel heeft gedroomd. Luik loopt vol met mensen die er uitzien als mij."

Bizar want de nummerplaat die Degré doorgaf aan de politie is toevallig die van Nicaise.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties