Advocaat: "Met Romero kan ik verder"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Advocaat: "Met Romero kan ik verder"
Foto: © SC

Terwijl er de laatste tijd in AZ veel kritiek komt op de prestaties van doelman Romero, heeft trainer Dick Advocaat aangegeven dat er geen reden is tot twijfelen aan de doelman.

Dick Advocaat geeft mee dat er tijdens de transferperiode mogelijk vanalles te gebeuren staat in Alkmaar. "Er zijn altijd teleurgestelde spelers die willen vertrekken. In de plaats kunnen we eventueel iemand nieuw halen, maar dan alleen iemand die een meerwaarde betekent. Ik heb het nu niet over onze centrale verdedigers of doelman Romero. Zij speelden goed in PSV, met hen kan ik zeker verder."

Die uitspraak is nogal verrassend omdat de Argentijnse doelman Romero de laatste tijd in het oog van de storm staat bij AZ. Volgens plaatselijke Nederlandse media zou Advocaat morgenavond wel onze landgenoot Sebastien Pocognoli passeren en op de bank plaatsen in het duel tegen ADO Den Haag.

De kleine generaal reageerde ook nog even op de berichten dat Co Adriaanse volgend seizoen trainer zou worden in Alkaar: "Ik vind die uitlatingen ongepast. Ze komen op een slecht moment. Er is al genoeg ophef ontstaan rond AZ. Het is nu tijd voor rust. Die vraag stelt zich nu ook niet. Volgend seizoen is nog ver weg", aldus de Belgische bondscoach op de webstek van AZ.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties