Forfait dreigt voor Moeskroen

Ruben Philippe
| 10 reacties
Forfait dreigt voor Moeskroen
Foto: © SC

De situatie rond Excelsior Moeskroen blijft verslechteren. Nu keren ook de spelers zich tegen hun club. Slechts acht jongens zijn bereid om vanavond aan te treden in de wedstrijd tegen Cercle Brugge.

Als de spelers niet willen spelen tegen Cercle Brugge dan zal Moeskroen forfait moeten geven. De spelersgroep besliste gisteren dat ze in de huidige situatie niet meer willen voetballen. Het clubbestuur kan wel nog beslissen om hun jeugdspelers op te trommelen. "We hebben vrijdagochtend getraind en het bestuur zei achteraf dat ze ons gingen laten weten of we nog tegen Cercle Brugge mochten spelen", zo luidde het bericht van Hans Galjé in Het Nieuwsblad.

Het bestuur hield zich echter niet aan zijn afspraak. Om 20u 's avonds was er nog steeds geen duidelijkheid. "Voor de meeste spelers was de maat vol: ze spelen niet", aldus hun coach. "En als we toch spelen, weet ik niet met hoeveel we zijn", zo besluit hij. Enkel goed nieuws kan de spelers nog van gedacht doen veranderen. Intussen hebben ook de truitjes er de brui aangegeven, er is nog maar één setje over.

Het enige reddingsmiddel dat Moeskroen nog heeft is de sneeuw. Indien het veld onbespeelbaar wordt verklaard moeten de spelers helemaal niet in actie komen. Wie weet is de situatie volgende week al verbeterd. (WB)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties