Ferguson neemt het op voor Hughes

Gert-Jan Weyters
| 0 reacties
Ferguson neemt het op voor Hughes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een trainer die het voor een collega opneemt, een zeldzaamheid in de harde voetbalwereld. Opmerkelijk is dan ook dat Alex Ferguson het openlijk opneemt voor Mark Hughes die pas werd ontslagen bij Manchester City.

Alex Ferguson is niet te spreken over de manier waarop zijn collega Mark Hughes aan de deur is gezet bij Manchester City. Ondanks het feit dat Sunderland met 4-3 aan de kant werd gezet werd Hughes toch ontslagen. Zijn opvolger, Roberto Mancini, stond toen al klaar om het roer over te nemen.

"Daar hoeven we niet over te discussiëren, het is zo duidelijk dat het gedrag van het bestuur van City onacceptabel is. Kerstmis schijnt het slechtste boven te brengen bij bestuurders. Maar er zijn andere manieren om met mensen om te gaan", laat Ferguson weten.

'Mark moest zijn team tegen Sunderland coachen terwijl hij wist dat er gerommeld was met zijn positie', vervolgt de Schotse oefenmeester. 'Het moet verschrikkelijk zijn om dan te coachen. Ik sprak hem daags na zijn ontslag en het was duidelijk dat hij er onder leed.'

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties