De Camargo: "Onze wijn is water geworden"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
De Camargo: "Onze wijn is water geworden"
Foto: © SC

Standard zit in een diepe crisis. De Rouches konden sinds de zege tegen Club Brugge op 8 november geen enkele partij winnend afsluiten. “De enige remedie is een goede reeks”, zegt aanvaller Igor De Camargo.

Trainer Laszlo Bölöni en zijn spelers hielden donderdag, de dag na de bekeruitschakeling tegen Kortrijk, een groepsgesprek.

 

“Bölöni probeert ons er mentaal bovenop te helpen. De verslagenheid in de groep is groot. De meesten zitten met de kop aan de grond of eronder”, aldus De Camargo in HLN.

 

“Ik heb even het woord genomen en de groep er op gewezen dat er slechts één manier is om uit deze negatieve spiraal te geraken. Dat is werken voor het collectief. We moeten elkaar helpen ons vertrouwen terug te winnen. De voorbije twee seizoenen wilden we altijd winnen, nu hopen we niet te verliezen.”

 

“Het kan niet dat we plots slechtere voetballers zijn. En toch is het verschil met vorig seizoen schrijnend. Zo'n vertrouwenscrisis heb ik bij Standard nog nooit meegemaakt. De wijn is water geworden.”

 

Kan Bölöni terug voor de ommekeer zorgen? “Hij is Jezus niet. We hebben trouwens geen mirakel nodig om uit die negatieve spiraal te geraken. Tegen Kortrijk koppen of schieten we 28 keer op doel, maar zijn we uitgeschakeld. Wat kan hij dan doen?” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties