Boussoufa: "We hebben vandaag karakter getoond"

Ward Callens
| 11 reacties
Boussoufa: "We hebben vandaag karakter getoond"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa speelde niet zijn sterstke wedstrijd tegen zijn ex-club. De Marokkaan had na afloop van de partij wel lovende woorden over voor de wisselspelers bij paarswit.

"We hebben verdiend gelijk gespeeld", vertelt Mbark Boussoufa ons meteen na de onbesliste topper tussen AA Gent en Anderlecht. "We zijn er volledig voor gegaan. Zeker de wisselspelers betekenden een meerwaarde voor Anderlecht vandaag."

Het waren inderdaad invallers Kanu (assist) en Tom De Sutter (doelpunt) die Anderlecht nog een punt bezorgden in het Ottenstadion. Toch had de partij volgens Boussoufa helemaal anders kunnen zijn verlopen.

"Gent scoort twee keer op stilstaande fases. Als we voor rust de gelijkmaker hadden gemaakt dan zat er zeker meer in. Maar goed, een 2-0 achterstand ophalen is niet eenvoudig maar we hebben toch karakter getoond," aldus Boussoufa.

Jonathan Legear: "Gelijkspel voelt aan als overwinning"

Ook Jonathan Legear, die sterk speelde op zijn rechterflank, is best tevreden met het getoonde spel. "We hebben vandaag karakter getoond. Gezien de omstandigheden, een 2-0 achterstand, voelt dit toch aan als een overwinning," aldus Legear. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties