Jovanovic: "Heb nog nergens getekend"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Jovanovic: "Heb nog nergens getekend"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic zou op het einde van het seizoen Standard verlaten voor AC Milan. De Servische aanvaller ontkent echter dat hij al ergens een handtekening gezet heeft.

Jovanovic blijft zeker tot in juni op Sclessin. “Waar ik daarna ga spelen, daar ben ik nog niet uit”, zegt de aanvaller in de kranten. “Ik heb enkele mogelijkheden, maar ik heb nog niet beslist voor welke club ik ga tekenen. Dat doe ik één van de komende weken.” AC Milan zou over de beste papieren beschikken.

In totaal zijn er maar liefst zestien clubs die Jovaovic een voorstel zouden gedaan hebben. Naast AC Milan gaat het om: Fiorentina, Fenerbahçe, Liverpool, Aston Villa, Everton, Birmingham, Valencia, Espanyol, Olympiakos, CSKA Moskou, Lokomotiv Moskou, Rubin Kazan, Hamburg, Stuttgart en Schalke 04.

Topper tegen Anderlecht

Met de knie van Jova gaat het goed. De Serviër is ervan overtuigd dat hij speelklaar geraakt voor de topper tegen Anderlecht op 17 januari. Jovanovic verblijft nu in Servië om Nieuwjaar te vieren met zijn familie. “Op 1 januari keer ik terug naar Luik om aan mijn terugkeer te werken.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties