Ogunjimi: "Barda is voor mij van goudwaarde"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Ogunjimi: "Barda is voor mij van goudwaarde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tegen Zulte Waregem legde Marvin Ogunjimi het leer nog twee keer tegen de netten, maar als kersverse papa van Jayden-Robert liet de Genk-aanvaller op het Kiel de kans op de gelijkmaker missen.

Ogunjimi verscheen in de slotfase alleen voor Tome Pacovski en mikte het leer op het been van de Macedoniër. Een kans die had moeten hangen? “Wat is moeten? Ik pak de bal in één keer op de binnenkant van de boet en de keeper pakt hem goed”, stelt de Mechelaar.

“Ik was wel wat moe na de geboorte van m’n zoontje. Veel had ik niet geslapen, maar ik voelde me goed en heb gedaan wat ik moet doen. We zijn blijven vechten, de club zit echter in de hoek waar de klappen vallen.”

Over het samenspel met Elyaniv Barda is Ogunjimi tevreden. “We vinden elkaar blindelings. Hij is voor mij van goudwaarde. Jammer dat ook hij op Germinal Beerschot een grote kans mist.”

Duel met Euvrard

Dinsdag staat de Limburgse derby tegen STVV op het programma. “Ik kijk uit naar het duel met Vincent Euvrard. Hij zei in de kranten dat hij me hard zou aanpakken, ik ben benieuwd. Dat prikkelt me. Sint-Truiden is nu misschien terug goed bezig, maar dat was de vorige keer ook zo. En toen gingen we winnen op Stayen.”

Buffel: "Versterken in januari"

"De resultaten komen er niet", stelt Thomas Buffel vast. "Maar het is nooit goed om te panikeren. We moeten hard blijven werken, al zullen we ons in januari hier en daar wel moeten versterken. Tegen STVV moeten we alles geven om toch nog een beetje lucht te krijgen voor Nieuwjaar." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties