Rode lantaarn haalt 0-4 achterstand op

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

In de Engelse Championship viel gisteren een opvallende remonte te noteren. Peterborough haalde een 0-4 achterstand op tegen Cardiff City.

Cardiff City, dat meestrijdt voor een plaats in de Premier League volgend seizoen, stond aan de rust met 0-4 voor bij rode lantaarn Peterborough. Bij deze club was de zoon van sir Alex Ferguson de afgelopen seizoenen en ook nog een stukje van deze jaargang trainer.

Peterborough verkeert in grote degradatienood en het leek er gisteren niet op te beteren. Maar in een geweldige tweede helft liet Cardiff City zich de kaas nog van het brood eten.

Simpson en Lee brachten de stand terug tot 2-4 vooraleer Boyd in de 89ste minuut en opnieuw Simpson in de 90ste minuut het stadion lieten daveren op hun grondvesten: 4-4 was de eindstand.

Het was al van 1996 geleden dat een club in het Engelse profvoetbal nog een 0-4 achterstand had kunnen ophalen. Toen was Coventry City de gelukkige, in een wedstrijd tegen QPR.