Transferdagboek 29/12: "Ribéry dicht bij Real"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Transferdagboek 29/12: "Ribéry dicht bij Real"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de wintermercato in het vooruitzicht duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Franck Ribery staat dicht bij een overgang naar Real Madrid, meent de Duitse website europolitan.de. De Koninklijke zou 50 miljoen euro veil hebben voor de 26-jarige Fransman en zou al een gentleman’s agreement hebben met Bayern München.


Volgens The Sun gaat Liverpool een bod uitbrengen op Arda Turan van Galatasaray om een vertrek van Babel, Dossena of Voronin op te vangen.

 

Chelsea wil dan weer Giampaolo Pazzini naar Londen halen, weet Gazzetta dello Sport. The Blues hengelen al langer achter de 25-jarige aanvaller, maar raken het met Sampdoria niet eens over de tranferprijs.

 

Ook West Ham hoopt een nieuwe spits te vinden in Italië. De Daily Mirror zegt dat de Hammers hun zinnen gezet hebben op Adrian Mutu van Fiorentina.

Bayern München heeft dan weer Real Madrid gecontacteerd om een transfer van de 29-jarige Christoph Metzelder te bespreken. De centrale verdediger zegt in de Spaanse pers dat hij een terugkeer naar de Bundesliga genegen is.

 

La Gazzetta dello Sport meldt dat Inter en Juventus achter Parma-middenvelder Davide Galloppa zitten. Juve wil linksback Paolo De Ceglie betrekken in de deal.

Christian Gross, de coach van VfB Stuttgart, heeft aangekondigd dat zijn team zich zal versterken met minimum een aanvaller. De 21-jarige Nigeriaan Ideye Brown (Xamax Neuchatel) en de 22-jarige Ivoriaan Seydou Doumbia (Young Boys Bern) staan op het lijstje van Gross.

Birmingham City grijpt wellicht naast Milan Jovanovic, maar heeft volgens de Daily Mail een alternatief achter de hand: Kevin Kuranyi. De Engelse club wil 3,5 miljoen euro betalen voor de aanvaller va
n Schalke 04. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties