Bolat: "Iedereen moet zich in vraag stellen"

Nico Wieme
| 11 reacties
Bolat: "Iedereen moet zich in vraag stellen"
Foto: © SC

Sinan Bolat sprak over een pijnlijke nederlaag van Standard op het veld van Cercle. De doelman hoopt dat zijn teammaats in de winterstop eens voor de spiegel gaan staan en zo hun hoofd kunnen leegmaken.

“Ik snap het niet”, zuchtte Sinan Bolat. “We waren gewoon niet aanwezig in de match. Het is zeker niet leuk om met een nederlaag tegen Cercle de winterstop in te gaan. Ik hoop dat iedereen zijn kop kan leegmaken. Na Nieuwjaar moeten we er 200 procent staan.”

“We zullen er in de wedstrijden na de winterbreak het maximum moeten uithalen. Ons eerste doel is ons goed voorbereiden voor de match tegen Anderlecht. Hopelijk kunnen we die al winnen. Dan kunnen we met het nodige zelfvertrouwen de rest van de terugronde afwerken”, blikte de Standardgoalie toch nog positief vooruit.

Bolat wou niet over de titel praten. “Dat is nu zeker niet aan de orde. We moeten wachten tot na de korte vakantie en zien op welke manier we hieruit komen. De winterstop komt eigenlijk ideaal voor ons: iedereen moet zich maar eens in vraag stellen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties