Keert Golan straks terug naar zijn thuisland?

De Nijs Michael
| 3 reacties
Keert Golan straks terug naar zijn thuisland?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren staat na het faillisement van Moeskroen op een vijftiende en laatste plaats in de Jupiler Pro League, maar toch worden enkele spelers van de Waaslanders van nabij gevolgd. Zo kan Omer Golan rekenen op interesse uit Israël.

Golan kwam in het seizoen 2007-2008 aan in het Waasland. De Israëlische aanvaller kon er bekoren en speelde de voorbije twee seizoenen 34 wedstrijden in de Belgische competitie. Golan trof daarin elf keer raak.

Onder trainer Jankovic raakte de international echter helemaal uit beeld, waardoor een vertrek zich opdrong. Na het ontslag van de Serviër werd Golan wel opnieuw opgenomen in de Lokerse kern door trainer Jacky Mathijssen, maar toch hopen enkele clubs de spits nog weg te halen in Lokeren.

Vooral Maccabi Petach Tikva toont interesse in de 27-jarige international, die er in het verleden al meerdere seizoenen het mooie weer maakte. Petach Tikva is echter niet de enige gegadigde, volgens de Israëlische pers heeft ook Maccabi Tel Aviv zijn oog laten vallen op de aanvaller.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties