Wenger: “Dilemma op transfermarkt”

Wouter Laeremans
| 2 reacties
Wenger: “Dilemma op transfermarkt”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal manager Arsène Wenger blijft op zoek naar een spits in de komende transferperiode. De Londense club maakte ook bekend dat Abou Diaby langer blijft.

De Franse coach zit met een dilemma nu de transfermarkt opengaat. Hij heeft geen aanvallers op overschot door de blessures van Van Persie, Bendtner en Walcott en de vervangers scoren moeilijk. Toch gaat het goed met de Gunners.

 

“Voetbal is niet altijd rationeel. We zitten een beetje in de problemen met onze aanvallers. Iedereen zegt me dat ik spitsen moet kopen. Maar als ik naar de statistieken in de competitie kijk, zie ik dat niemand meer gescoord heeft dan Arsenal”, zegt Wenger op de clubwebsite.

 

“We hebben spelers die de bal goed kunnen laten rondgaan en zo kan iedereen gevaarlijk zijn voor doel. Daarom scoren we ook zo veel, zeker omdat het vertrouwen er is. Maar toch blijven we uitkijken naar mogelijkheden op de markt.”

 

Vandaag liet de club ook weten dat Abou Diaby een contract voor lange duur getekend heeft. De middenvelder scoorde al zes keer dit seizoen. “Ik ben hier heel graag, daarom heb ik mijn contract met plezier verlengd”, zegt de Fransman met Ivoriaanse roots.

 

                                     

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties