Volders: "Ik hoef geen medelijden"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Volders: "Ik hoef geen medelijden"
Foto: © SC

Voor de tweede keer in zijn carrière maakt Mark Volders de verreffening van zijn club mee. De 32-jarige doelman hoeft echter geen medelijden en begint met alle vertrouwen aan 2010.

In 2003 ging Lommel op de fles, ruim zes jaar later is het de beurt aan Moeskroen. “Ik hou eigenlijk niet van negatief denken. Maar als je de feiten naast mekaar legt, is het eigenlijk straf dat ik twee keer een vereffening meemaak”, zegt Volders in HLN.

“Maar ik hoef geen medelijden. Ik weet dat de Mark Volders van zes maanden geleden terug is. Mijn schouder is sterker dan ervoor, deze situatie geeft mij een boost. Ik voel weer die ongelooflijke drang om me te bewijzen. Nu ik weer train, voel ik het vertrouwen groeien.”

Volders probeert het positief te zien. “Ik kost nul euro, dat is het enige positieve aan dit trieste verhaal. De telefoon van mijn manager staat niet stil. Stel je voor dat deze doodstrijd tot februari was gerekt. Dan waren alle loonbudgetten op en had geen enkele club nog iemand nodig. Dat was een ramp geweest.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties