Chatelle: "Blijf in mijn kansen bij Anderlecht geloven"

Chatelle: "Blijf in mijn kansen bij Anderlecht geloven"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Thomas Chatelle heeft een bewogen jaar achter de rug. De Anderlechtspeler startte dit seizoen als titularis, maar belandde al snel op de bank. Hij hoopt dan ook om terug meer te kunnen spelen in 2010.

“Het halfuur dat ik mocht meedoen in de match van vorige week woensdag tegen Zulte Waregem heeft me goed gedaan”, liet Chatelle in La Dernière Heure optekenen. “Elke kans die ik krijg, moet ik proberen te nemen.

De flankspeler is alleszins zijn zelfvertrouwen niet kwijt. “Ik heb in het verleden al getoond wat ik waard ben. In 2009 heb ik nog zo'n periode gekend waar ik aanvankelijk weinig aan spelen toekwam. Maar toen kreeg ik, met het seizoenseinde in zicht, meer kansen en eindigde ik zeer sterk. Ook in het begin van dit seizoen speelde ik zeer goed tegen Standard en Sivasspor.”

Ondanks zijn bankzitterstatuut blijft Chatelle in principe nog tot het einde van het seizoen bij de huidige competitieleider. “Ik blijf erin geloven dat ik terug basisspeler kan worden, wat niet wilt zeggen dat ik elke kans die zich voordoet tijdens deze transferperiode zomaar naast me zal neerleggen.”

Auteur: Hannes De Meyer. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties