Lestienne: "Heb altijd van Club Brugge gedroomd"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Lestienne: "Heb altijd van Club Brugge gedroomd"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Met zijn transfer naar Club Brugge komt er voor de 17-jarige Maxime Lestienne een jongensdroom uit. “Ik wil op het veld laten zien dat ik de juiste keuze gemaakt heb.”

“Club Brugge was de club waar ik als kind van droomde”, zegt Lestienne in HNB. “Die droom wordt nu werkelijkheid. Als kind ben ik nog met mijn ouders en met mijn oom naar wedstrijden van Club Brugge gaan kijken. Een favoriete speler had ik niet, maar ik heb altijd van Club gehouden.”

Lestienne kon ook naar Everton of Manchester City. “Maar ik wil het stap voor stap aanpakken in mijn carrière. En geen etappes overslaan. Club maakte duidelijk dat het heel erg in mij geïnteresseerd was en mij absoluut in de ploeg wilde. Ze hebben hier een mooi project en daar wil ik aan meewerken.”

De speler had al een gesprek met trainer Adrie Koster. “Garanties heb ik niet gekregen. Maar die krijg je nergens in het voetbal. Het is nu aan mij om me op training te tonen aan de trainer. Mijn ambitie is wel om zo veel mogelijk te spelen. Ik wil op het veld laten zien dat ik de juiste keuze heb genomen. Door de titel te pakken en de supporters achter mij te krijgen.”

Lestienne krijgt bij Club het nummer 16. Het jonge talent koos dat nummer omdat hij bij zijn debuut in eerste klasse tegen... Club Brugge zestien jaar was. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties