Maxi Rodriguez trekt naar Anfield Road

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Maxi Rodriguez trekt naar Anfield Road
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxi Rodriguez (foto), een Argentijnse middenvelder, trekt richting Liverpool. Daar zal hij normaal in de loop van de dag gepresenteerd worden als nieuwste aanwinst. Maxi komt over van het Spaanse Atlético Madrid.

FC Liverpool zou een afkoopsom van anderhalf miljoen euro betaald hebben voor Maxi Rodriguez. De Argentijn had een aflopend contract bij Atlético Madrid en het was al een tijd duidelijk dat zijn toekomst niet langer meer in de Spaanse hoofdstad zou liggen.

Maxi maakte geen deel meer uit van de spelersselectie voor de competitiewedstrijd tegen Sevilla en de bekerpartij tegen Recreativo Huelva. Hij was niet langer meer zeker van een basisplaats en kwam dit seizoen nog maar veertien keer tussen de lijnen. In zijn eerste seizoen bij Atlético Madrid was hij nog één van de steunpilaren van het elftal en was hij zelfs aanvoerder van het team.

De ommekeer kwam er toen Maxi aan het bestuur van Atlético liet verstaan dat hij er zijn contract niet wenste te verlengen. Dat zorgde voor een vertrouwensbreuk met voorzitter Enrique Cerezo en met een verkoelde relatie met de technische staf.

Liverpool bood een uitweg en wellicht zal Maxi nu voor drie seizoenen tekenen op Anfield Road. Vandaag of morgen ondergaat hij er een medische keuring. Atlético wil door de verkoop nu helemaal werk maken van de transfer van Eduardo Salvia, een speler van het Argentijnse Lanus. Maxi speelde in het verleden nog voor Espanyol Barcelona en Newell's Old Boys.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties