Van Gijseghem: "Het sportieve heeft geprimeerd"

Van Gijseghem: "Het sportieve heeft geprimeerd"
Foto: © SC

In navolging van Maxime Lestienne maakt ook Daan Van Gijseghem de overstap van het failliete Moeskroen naar Club Brugge. "Voor mij was dit geen moeilijke keuze", reageert de verdediger tijdens een persconferentie.

"Het is een hele bewuste keuze om bij Club te tekenen", aldus Van Gijseghem op de officiële clubwebsite. "Maar anderzijds wou ik alles goed op een rijtje zetten en ook niet te snel beslissen. Er was inderdaad heel wat belangstelling van ploegen, uit zowel binnen- als buitenland. Maar ik heb gekozen voor Club en ik sta volledig achter die keuze. Uiteraard kon ik in het buitenland meer gaan verdienen, maar ik wou absoluut geen stappen overslaan."
 
"Het sportieve heeft geprimeerd", verzekert de verdediger. "Ik denk dat ik hier bij Club in een ideale omgeving terecht kom om mij verder te kunnen ontplooien. Ik had met trainer Adrie Koster een zeer positief gesprek, waarbij we op sportief vlak vrijwel meteen op één lijn zaten. Mijnheer Koster is bovendien iemand die heel goed weet om te gaan met jonge spelers. Als dan ook nog eens blijkt dat hij als coach volledig achter je komst staat, dan heeft dit toch wel de doorslag gegeven in mijn uiteindelijke en definitieve keuze. Garanties of beloftes heb ik van hem niet gekregen, maar dat hoeft ook niet."

"Op korte termijn komt er het nu vooral op aan om het ritme terug te vinden, want het is toch al even geleden dat ik die bal nog gezien heb", blijft de jongeling bescheiden. "Op langere termijn moet het de bedoeling zijn om zoveel mogelijk te spelen en me hier te bewijzen. Maar de concurrentie is groot, de sterksten zullen aan de aftrap komen en het is aan mij om het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken bij zijn keuze. De honger om er iets van te maken is alvast groot." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties