Verregaande interesse voor vrije Mulemo

Wouter Laeremans
| 18 reacties
Verregaande interesse voor vrije Mulemo
Foto: © SC

Landry Mulemo is op het einde van het seizoen einde contract bij de Rouches en Standard zal dat naar alle waarschijnlijkheid niet verlengen. De linksback laat het niet aan zijn hart komen en zou naar een Duitse club kunnen.

“Twee Duitse clubs hebben me een heel concreet voorstel gedaan”, zegt Mulemo in Het Belang van Limburg. “Wat mij betreft is de zaak rond. Ik heb al een mondeling akkoord met een ploeg. Ik wil voorbereid zijn, zodat ik in juni niet nog overhaast een nieuwe ploeg moet zoeken.”

 

Als de overgang toch niet rond geraakt, heeft de linkspoot nog andere ijzers in het vuur. “Er zijn ook Ierse, Schotse en Franse clubs geïnteresseerd. Als de huidige situatie aanhoudt, verlaat ik op het einde van het seizoen Standard en trek ik naar het buitenland”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

 

Van een vervroegd vertrek is geen sprake. “Ik wil me nog concentreren op Standard, de competitie en de komende Europese wedstrijden. Ik hoop aan de rest van het seizoen nog plezier te beleven en zoveel mogelijk wedstrijden te mogen spelen.” (AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties