De Camargo: "Misschien moet Verbist andere job kiezen"

Ward Callens
De Camargo: "Misschien moet Verbist andere job kiezen"
Foto: © SC

Igor De Camargo was zichtbaar ontgoocheld na de zware 0-4 cijfers in de topper tegen Anderlecht. "Dit komt hard aan", reageert de aanvaller.

"Dit is een pijnlijke slag in het gezicht", reageert Igor De Camargo op Sporza Radio na afloop van de topper Standard - Anderlecht. "Na die rode kaart voor Axel, was het moeilijk om nog terug te komen. Het was trouwens Juhasz die de overtreding maakte, niet Axel."

Standard blijft voorlopig steken op een zevende plaats in de Jupiler League, op twintig punten al van leider Anderlecht. "We gaan nu proberen elke wedstrijd te winnen", zegt De Camargo. "We moeten werken om uit deze moeilijke periode te geraken. Maar deze nederlaag komt wel hard aan."

Op Belgacom TV ging De Camargo ietsje verder in zijn uitlatingen: "De scheidsrechter heeft voor deze job gekozen. Wij verwachten dus allemaal dat hij die job correct uitoefent. Ik weet dat het moeilijk is zonder beelden en herhalingen, maar als hij het niet aankan, dan moet hij misschien maar voor een andere job kiezen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties