Binnenkort uitsluitsel over kanker Baseggio

Wouter Laeremans
| 7 reacties
Binnenkort uitsluitsel over kanker Baseggio
Foto: © SC

Walter Baseggio zou vanavond thuiskomen in het Constant Vanden Stockstadion, maar het failliet van Moeskroen besliste daar anders over. De middenvelder heeft nu iets anders om naar uit te kijken: een medische test die hem genezen moet ve

“Met mijn gezondheid gaat het redelijk goed”, vertelt de ex-international aan Het Nieuwsblad. “Normaal neem ik dagelijks een medicament dat de werking van mijn schildklier moet vervangen. Maar omdat ik binnenkort een medische check-up moet ondergaan, is de behandeling even stopgezet.”

 

Daardoor kende hij even een fysiek dipje, maar in het hoofd van Baseggio zit alles nog goed. “Met kanker ben je nooit voor de volle honder procent zeker, maar ik voel dat ik volledig zal genezen”, maakt de middenvelder zich sterk. “Ik heb nog geen seconde aan de dood gedacht. Tegenwoordig kan de geneeskunde zoveel.”

 

Uitgeblust is Baseggio nog lang niet, hij kreeg aanbiedingen van provinciale clubs uit de buurt, maar mikt veel hoger. “Ik wil eerst de resultaat van mijn medisch examen afwachten, en daarna hoop ik nog op een ploeg op het hoogste niveau. Ik heb aanbiedingen uit onder meer Frankrijk, Italië en Roemenië”, is het jeugdproduct van Anderlecht optimistisch. (AN) 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties