Radzinski: “Kans laten liggen”

Radzinski: “Kans laten liggen”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tomasz Radzinski leek Lierse de overwinning te bezorgen tegen Wetteren, maar door een domme tegengoal moesten de Pallieters tevreden zijn met een punt. “Dit mag niet gebeuren”, reageert de snelle spits.

De leider in de Exqi League moest lange tijd achtervolgen, maar de zestiende goal van Cavens en de dertiende van Radzinski konden genoeg geweest zijn voor de drie punten. De 23ste tegengoal in 19 competitiematchen was er te veel aan.

“Je verwacht dat we die voorsprong kunnen behouden”, zucht de Canadees in Gazet van Antwerpen. "Vorige week tegen Leuven gaven we nauwelijks wat weg en de eerste goal van Wetteren was er na een klutsbal gekomen.”

“Dan denk je dat het goed zit, maar toch slagen we er alweer niet in om de match uit te spelen en geven we de tegenstrever de 2-2 cadeau. Zoiets mag nooit gebeuren. Een ploeg die kampioen wil spelen, moet hier met een 1-2 zege aan de haal gaan.”

De Pallieters laten door het 2-2 gelijkspel een uitstekende mogelijkheid liggen om verder uit te lopen, want de concurrenten verloren ook punten. “En dus mogen we nog vrij tevreden zijn met dit ene puntje. Er is geen man overboord. Enkel jammer dat we de kans lieten liggen om écht een goede zaak te doen.”

 

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties